Datautbildning

data

Vi anpassar datautbildning inom Officepaketet till ditt företags eller organisations behov, både grundläggande och påbyggnadsutbildning.

Utbildningen kan genomföras hos oss, i våra lokaler, eller på plats hos dig som kund. Om kursen hålls hos er innebär det att vi kan utbilda i er egen miljö och med era dokument. Kursmaterialet är i dessa fall helt anpassat till företaget.

Nivån anpassar vi till kursens deltagare och utbildningstiderna är flexibla för att passa in i er verksamhet. Lösningen tar vi fram tillsammans utifrån era önskemål. En utbildning som är anpassad till aktuell situation upplevs som mer värdefull och ger oftast ett bättre resultat. Utbildningen kan vara allt från ett par timmar, för en person, till utbildningar som sträcker sig över längre tid och för hundratals personer, exempelvis vid övergång till nya system.

Om du är intresserad och vill veta mer kontakta gärna vår utbildningsansvarig Per Lyckholm på tel 070-630 58 13 eller This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .