19/1 – Digitalt Öppet hus på Kunskapscompaniet gymnasium

news

2021-01-13, 08:00

Välkommen på Öppet Hus hos oss på Kunskapscompaniet gymnasium!

19 jan kl. 18.00

Här har du chansen att träffa våra engagerade lärare och elever samt få information om våra olika program. Presentationen startar kl. 18.05 och efter den har du möjlighet att livechatta med oss. Anslut till mötet: link=”url:%20%20https%3A%2F%2Fzoom.us%2Fj%2F92276958062%3Fpwd%3DdHRLMGhLOWlTQW56ZDFNRzlyYS9jUT09||target:%20_blank|”]

Så här ansluter du till mötet

📱 – Från mobil eller surfplatta
Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zoom’s app från App/Play store. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg genom att söka på Zoom i App/Play store.

💻 – Från dator

När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och här följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome:

Mozilla Firefox Google Chrome
Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt och den kommer upp i menyn som på bilden ovan.

Klicka på Zoom_launcher.exe för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra det.

Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i webbläsaren. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Join in browser”.