Annelie Iggström – ny verksamhetschef inom Kunskapscompaniet

news

2021-10-11, 07:00

Kunskapscompaniet växer och har rekryterat Annelie Iggström som verksamhetschef inom yrkesutbildningar med ansvar för bland annat industritekniska utbildningar i Flen, Köping och Mora.

Annelie Iggström har en gedigen bakgrund inom vuxenutbildning och har arbetat som verksamhetsutvecklare och verksamhetschef på Studieförbundet Vuxenskolan, som yrkeslärare inom Lernia, på Yrkesakademin och Astar, som yrkescoach på Academicum och som platschef på Hermods.

– Med min breda erfarenhet från branschen och mitt driv hoppas jag kunna bidra med nya idéer och kreativitet till Kunskapscompaniets verksamhet, säger Annelie Iggström.

Hon ser fram emot att vara en del av en verksamhet i expansion och att få stötta arbetsmarknaden, både genom att sätta Kunskapscompaniets elever i jobb och att hjälpa arbetsgivare med deras kompetensförsörjning.

– Läget på arbetsmarknaden just nu kräver att vi är på tå och ständigt utvecklar oss, och ger det lilla extra för att vara med och bidra till både individer och samhälle, säger Annelie Iggström.

Presskontakt

Annelie Iggström

Verksamhetschef Yrkesutbildningar Köping-Mora-Flen annelie.iggstrom@kunskapscompaniet.se 073-153 20 72

Relaterat material