Charlotte Vällfors har tillträtt som Affärsutvecklingschef inom Watmas vuxenutbildning

pressrelease

2020-09-24, 07:00

I samband med Watma Educations nya satsning på vuxenutbildning har Charlotte Vällfors tillträtt som Affärsutvecklingschef.

Charlotte Vällfors har en Magisterexamen i Freds- och konfliktkunskap samt Statskunskap och kommer senast från en tjänst som Utvecklingschef på Stockholms stad. Innan dess har hon jobbat 12 år inom Vuxenutbildningsbranschen, varav 11 år som chef i olika befattningar inom Hermods.

– Jag ser fram emot att med min erfarenhet och kompetens inom utbildningssektorn bidra till uppbyggnaden av Watmas vuxenutbildningssegment. Företagets tillväxtambitioner och satsning på forskningsbaserad utbildningsutveckling tilltalar mig. Även ”nybyggarandan” som finns i vuxensegmentet är för mig en viktig bolagsingrediens som gör att jag är övertygad om att jag kommer att trivas i rollen, säger Charlotte Vällfors.

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48