Coachning och arbete

Söker du jobb och är inskriven på Arbetsförmedlingen erbjuder vi arbetsmarknadsutbildningar och program som tar dig vidare från arbetslöshet till arbete eller studier. Dina mål är våra mål!

Kontakta oss»

Coachande uppdrag genom Arbets­förmedlingen

Rusta och matcha

[Arbetsmarknadsprogram]

Vill du öka dina chanser att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig? Hos oss får du vara spontan och helt dig själv, även om du inte riktigt vet vad du vill eller vart du ska. Vi ser dig, lyssnar och börjar där du är.

Målet med Rusta och matcha är att du med stöd från oss ska komma till arbete eller utbildning på kortast möjliga tid.

Läs mer »

Kontakta oss för mer information»

Omställningsförsäkring TSL

Vi kan hjälpa dig att ställa om efter en uppsägning. Det kan bland annat handla om en hel utbildning, enstaka kurser eller coachning.

Läs mer »

Kontakta oss för mer information»

Yrkes­utbildningar genom Arbets­förmedlingen

Industriteknik, CNC eller svets

[Komvux] [Arbetsförmedlingen]

Utbildningen startar med orienteringskurs och en gemensam utbildningsdel, välj sedan inriktning mot antingen CNC eller svets. Yrkespraktik ingår oavsett spår. Vi lär alltid ut på modern och aktuell utrustning och har nära samarbete med branschen.

Läs mer »

Yrkesförare – buss

[Komvux] [Arbetsförmedlingen]

Bussförare är ett serviceyrke där du möter människor oavsett om du arbetar inom lokal, regional eller beställningstrafiken. Behörighet D och yrkeskompetensbevis (YKB) ingår. Efter utbildningen är du direkt anställningsbar.

Läs mer »

Byggutbildning

[Komvux] [Arbetsförmedlingen]

Byggbranschen går för högtryck och det finns gott om bra jobb. På utbildningen väljer du om du vill bli träarbetare, betongarbetare, golvläggare, plattsättare eller murare.

Läs mer »

Vårdbiträde

[Arbetsförmedlingen]

Under utbildningen till vårdbiträde får du praktiska och teoretiska kunskaper så att du blir anställningsbar som vårdbiträde inom bland annat sjukvård, hemtjänst och äldre- och handikappomsorg.

Läs mer »

Yrkesförare – lastbil

[Komvux] [Arbetsförmedlingen]

Lastbilsutbildningen är en arbetsmarknadsutbildning som riktar sig till dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och som har svensk körkort med B-behörighet. Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter för att kunna arbeta som yrkesförare med behörighet för lastbil klass C, CE.

Läs mer »

Restaurang

[Arbetsförmedlingen]

I utbildningen ingår teoretiska och praktiska moment, samt arbetsplatsförlagt lärande (APL), ute hos arbetsgivare. Utbildningen är anpassad till branschens kompetensbehov och genomförs i samverkan med restauranger och andra företag inom branschen.

Läs mer »

Vanliga frågor

Här hittar du våra vanligaste frågor om våra yrkesutbildningar och om vår coachande verksamhet.