Kunskapscompaniet är nu en av de största aktörerna inom industritekniska utbildningar i Sverige!

news

2024-04-09, 14:57

Kunskapscompaniet har förstärkt sin position och är nu en av de ledande på den svenska marknaden för industritekniska utbildningar.

Med en närvaro på 18 orter, varav 12 erbjuder industritekniska utbildningar, och ytterligare två orter som planeras att öppna i september, expanderar företaget för att möta den ökande efterfrågan på kompetens inom industriteknik.

-Vi känner både glädje och stolthet över att vara ledande inom industritekniska yrkesutbildningar i Sverige och att kunna erbjuda högkvalitativa utbildningar som är skräddarsydda för dagens arbetsmarknad. Våra utbildningar spelar en viktig roll för både företag och individers kompetensutveckling, säger Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef på Kunskapscompaniet.

Kunskapscompaniet erbjuder bland annat yrkesutbildningar inom skärande bearbetning och styrd produktion (CNC), underhållsteknik, CNC- och robotteknik samt svets- och plåtbearbetning. Utbildningarna erbjuds på uppdrag av Arbetsförmedlingen, Komvux och som Yrkeshögskoleutbildningar. Dessutom tillhandahåller företaget företagsutbildningar som ger möjlighet till industriföretag att kompetensutveckla befintlig personal och säkerställa sin konkurrenskraft på marknaden.

För mer information om Kunskapscompaniets industritekniska utbildningar besök Kunskapscompaniets webbplats.

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Carl-Ola Petersson

Relaterat material