Kunskapscompaniet breddar sitt utbud med Industriteknik, CNC/Svets i Trollhättan

news

2024-01-29, 09:51

Vi på Kunskapscompaniet är stolta och glada över att ha fått förtroendet att genomföra industriteknisk utbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen i Trollhättan. Yrkesutbildningen är en del av vår vision att stärka kompetensnivån inom viktiga industriområden som CNC och svetsning.

-Jag och mina kollegor ser fram emot att leverera en utbildning med hög kvalitet och kunskapsutveckling för att kunna erbjuda kompetent personal till rekryterande företag, säger Lennart Berntsson, lärare på industritekniska utbildningen på Kunskapscompaniet i Trollhättan

Industriteknikutbildningen startar den 1 februari och kommer att omfatta skärande bearbetning och styrd produktion (CNC) samt svets- och plåtbearbetning. Utbildningen erbjuder ca 40 platser. Utbildningstiden varierar beroende på den valda inriktningen. Det är Arbetsförmedlingen som förmedlar utbildningsplatserna.

I Trollhättan erbjuder Kunskapscompaniet för närvarande en utbildning inom restaurangbranschen och planerar att starta en Yh-utbildning för CNC- och robottekniker från hösten 2024.

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Relaterat material