Kunskapscompaniet fyller 30 år!

news

2023-12-12, 08:07

1993, samma år som Jurassic Park hade premiär och listorna toppades av Whitney Houstons ”I will always love you”, startades företaget Kunskapscompaniet i Eskilstuna av sex lärare. Idag, den 11 december 2023 kan vi se tillbaka på 30 år av att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar och snabbt få arbete.

Sedan starten har målet varit att erbjuda ”utbildningar som gör jobbet”. Utbildningarna erbjuds på entreprenad för kommuner, myndigheter och näringslivet och fokus ligger på att hålla så hög kvalitet som möjligt genom täta kontakter med näringslivet och branschorganisationer.

Även om målet är detsamma i dag så har mycket hunnit hända på tre decennier. Vi har vuxit kraftigt och blev en del av Watma Education 2020. I dag studerar runt 800 deltagare och elever på 15 orter hos oss på Kunskapscompaniet och målet är att fortsätta växa, inte minst inom området yrkeshögskola. Kunskapscompaniet kan i dag stoltsera med ett brett utbud av utbildningar inom områden som industriteknik, vård, bygg, restaurang och transport.

30-årsjubileumet kommer att firas på de respektive orter där Kunskapscompaniet finns. Håll även utkik i våra sociala medie-kanaler där vi kommer att berätta mer om vår historia och framtid!

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Relaterat material