Kunskapscompaniets utbildningar presterar fantastiska nöjdhetsresultat.

news

2024-02-16, 12:08

Kunskapscompaniets senaste deltagar- och elevundersökning visar att våra vuxenutbildningar fortsatt håller en mycket hög kvalitet med ett genomsnittligt betyg på 4,66 på en femgradig skala. Detta är en förbättring från föregående års redan imponerande betyg på 4,2.

När vi granskar våra olika yrkesutbildningar och aktiviteten Rusta och Matcha, ser vi att de fortsätter att leverera fantastiska resultat. Med imponerande betyg mellan 4,31 upp till smått otroliga 4,98 visar det tydligt på den övergripande kvaliteten som präglar Kunskapscompaniets fina arbete. Kvalitetsresultat som dessa visar tydligt att vår konsekventa strävan efter hög standard fungerar.

– Vi är stolta över vår kontinuerliga förbättring och den mycket höga kvaliteten på våra utbildningar. Det är inte fråga om att ett fåtal utbildningar sticker ut, utan snarare en imponerande bekräftelse från våra elever om att kvaliteten sträcker sig från utmärkt till enastående tvärs över vårt verksamhetsområde.

Vår framgång är en följd av våra engagerade lärare och handledare. Deras kompetens och engagemang bidrar dagligen till elevernas och deltagarnas förberedelse inför arbetslivet. En mycket stor majoritet av våra tidigare elever och deltagare har lyckats säkra anställning efter avslutade utbildningar, vilket ytterligare understryker värdet av våra utbildningar.

Vi är också glada över att vi expanderar med våra utbildningar till ännu fler orter, vilket ger oss möjlighet att erbjuda högkvalitativa yrkesutbildningar till fler elever runtom i landet, berättar Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef vuxenutbildning på Kunskapscompaniet.

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Relaterat material