Lars Jacobsen är ny Bid Manager vid Kunskapscompaniet

news

2023-01-25, 08:00

Den 1 december 2022 tillträdde Lars Jacobsen rollen som Bid Manager (anbudsansvarig) inom Kunskapscompaniet. Lars kommer i huvudsak att arbeta med anbud enligt LOU/LUV (Lagen om offentlig upphandling/Lagen om valfrihetssystem).

Kunskapscompaniets nya Bid Manager heter Lars Jacobsen. Lars kommer från en tjänst som affärsutvecklare med inriktning yrkeshögskola (YH) på Movant AB, en utbildningsnivå där Kunskapscompaniet växer.

– Yrkeshögskolan är ett område som är mycket intressant då man här är involverad i en hel process. Som koncept är YH en lysande idé, det vill säga att arbetslivet själva kan styra innehåll och kompetensmål i statligt finansierade utbildningar. Det är en utbildningsform som har alla ingredienser för att bli framgångsrik. Finns det nåt i detta som inte är spännande? säger Lars Jacobsen.

Lars Jacobsen valde Watma Education då hans egen personliga övertygelse, om att en utbildningsgivare måste ha långsiktiga mål och en stabil pedagogisk idé, stämmer väl överens med Watma Educations värdegrund och kultur.

Presskontakt

Charlotte Florestedt

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Relaterat material