Mikael Torkeli har tillträtt som Affärsområdeschef för Kunskapscompaniet

pressrelease

2020-11-25, 07:00

Sedan våren 2020 driver Watma Education utbildningsföretaget Kunskapscompaniet och nu står det klart att det är Mikael Torkeli som kommer arbeta som Affärsområdeschef för vuxenutbildningen.

Mikael Torkeli kommer senast från en roll som Försäljningschef på Astar och innan dess har han jobbat som Regionchef, Affärskonsult och General Manager på flera olika företag. Han har dessutom varit egenföretagare under en period.

– Jag ser fram emot att arbeta med ett så fint företag som KC. Det är ett privilegium att få jobba för att personer ska nå egenförsörjning på kort och lång sikt. På Kunskapscompaniet erbjuder vi för många något av en möjlighet till en ”andra chans” inom vår vuxenutbildning och coachningverksamhet.

Vid sidan av verksamheter inom vuxenutbildning och coachning runtom i Mälardalen driver Kunskapcompaniet även en gymnasieskola i Eskilstuna som erbjuder program inom Bygg, Vård och Fordon.

– Vi erbjuder många olika utbildningsvägar under ett flertal olika utbildningar. Vårt senaste tillskott är Arbetsförmedlingens byggutbildning i Katrineholm, avslutar Mikael Torkeli.

Presskontakt