Söker du jobb eller utbildning och behöver stöd?

Vi hjälper dig gärna! Stödet genom Rusta och matcha är till för dig som behöver hjälp för att hitta jobb eller utbildning och inskriven hos Arbetsförmedlingen.

Kunskapscompaniet levererar Rusta och matcha i Eskilstuna. 

KA-nummer 10072684

 

Kontakta oss!»

”Ge inte upp. Ingenting är omöjligt, även om det har känts så för mig emellanåt. Ta hjälp av en coach så att du inte är ensam i din jobbsökning.”

 • Namn:: Anneli
 • Har hittat:: Jobb

”Jag har fått mycket stöd av min handledare att komma vidare till den här anställningen. Jag känner mig trygg och mycket glad, jag känner mig inte ensam längre nu när jag har ett arbete att gå till.”

 • Namn:: Abraham
 • Har hittat:: Jobb

Fantastiska nöjdhetsresultat!

Varje år frågar vi våra deltagare och elever vad de tycker om KC. Resultaten från årets undersökning bekräftar ännu en gång den imponerande prestationen i Rusta och matcha och på våra yrkesutbildningar onär det gäller nöjdhet.

– Vår framgång är en följd av våra engagerade lärare och handledare. Deras kompetens och engagemang bidrar dagligen till elevernas och deltagarnas förberedelse inför arbetslivet.

En mycket stor majoritet av våra tidigare elever och deltagare har lyckats säkra anställning efter avslutade utbildningar, vilket ytterligare understryker värdet av våra utbildningar, berättar Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef vuxenutbildning på Kunskapscompaniet.

Läs hela artikeln»

”Det handlar om att hjälpa människor se sin potential och komma vidare. Att utmana, uppmuntra och hitta en lösning – det ger energi”

 • Namn:: Ulrika
 • Har hittat:: Verksamhetschef Rusta och matcha

Vi ser dig, lyssnar och börjar där du är

När du kommer till oss på Kunskapscompaniet Rusta och matcha får du träffa våra erfarna handledare som inspirerar och stöttar dig ut i arbete eller studier. Du är unik och i samtal utgår vi från din situation, dina behov och dina mål. Du får tillgång till vår stora erfarenhet som utbildningsföretag och genom löpande samtal hittar vi tillsammans din väg till målet – jobb eller utbildning.

Stöd i ditt jobbsök

När du söker jobb får du stöd i dina kontakter med arbetsgivare, hjälp att uppdatera dina ansökningshandlingar och en chans att öva inför intervjuer.

Nära arbetsmarknaden

Vi arbetar nära arbetsmarknaden och det lokala näringslivet. Hos oss kan du få möjlighet att träffa arbetsgivare som berättar om sina och branschens rekryteringsbehov.

Hitta utbildning

Om du funderar på att studera finns vår studie- och yrkesvägledare, som hjälper dig att hitta och ansöka till rätt utbildning.

Vi anpassar utifrån dina behov

På Rusta och matcha hos oss får du stöd i att matcha dina personliga egenskaper, behov och mål mot ett yrke eller en utbildning. Våra handledare stöttar, inspirerar och utmanar dig att hitta din lösning. Utifrån en tydlig målbild skapar vi kraft och fokus vilket gör att processen går snabbare.

Stort engagemang och personligt bemötande

Förutom löftet om ett stort engagemang från alla våra medarbetare, ett personligt bemötande och allt det stöd och den kunskap vi kan ge dig ingår detta i tjänsten:

 • En personlig handledare och motiverande samtal
 • Studie och yrkesvägledning
 • Hjälp med utbildningsansökan
 • Stöd med CV och ansökningshandlingar
 • Workshops och föreläsningar om arbetsmarknaden
 • Seminarier och kortare utbildningar
 • Förberedelser inför möten med arbetsgivare
 • Möjlighet till studiebesök och praktik
 • Språk- och datastöd

Vem kan få gå Rusta och matcha?

Rusta och matcha är till för dig som behöver stöd för att hitta jobb eller utbildning. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer vem som kan få gå Rusta och matcha. Mer information om Rusta och matcha finns på Arbetsförmedlingen.

Vi levererar tjänsten Rusta och matcha i Eskilstuna – KA-nummer 10072684

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?

Ulrika Lindberg

Verksamhetschef Yh och Rusta och matcha
070-76 30 586

Vanliga frågor

Här hittar du våra vanligaste frågor om Rusta och matcha.