Toppbetyg från våra deltagare i Rusta och matcha!

news

2023-05-08, 07:00

92 % av deltagarna skulle rekommendera Kunskapscompaniets Rusta och matcha till en vän eller bekant.

– Våra deltagare i Rusta och matcha får möjlighet att ge uttryck för hur de upplever tiden hos oss. I vår undersökning har vi fått höga siffror vad gäller rekommendationsgrad och att Rusta och matcha motsvarar deltagarens förväntningar, berättar Ulrika Lindberg, Verksamhetschef för Rusta och Matcha på Kunskapscompaniet.
-Genom våra kontinuerliga kvalitetsundersökningar följer vi upp kundnöjdheten och strävar efter vidareutveckling av vårt arbete inom Rusta och matcha. Våra deltagare ska vara nöjda och få det stöd som leder dem vidare till jobb eller val av utbildning.
Här kommer det några kommentarer från våra deltagare:
• Helt underbar coach!
• Min coach är så bra och stöttande.
• Bästa stället!
• Tycker KC är bra.
• Jag har fått bra stöd med att hitta en praktik som ledde till jobb.
• Jag känner mig trygg och mycket glad.
• Jag känner mig inte ensam längre nu när jag har ett arbete att gå till.
• Har fått mycket stöd av min handledare.
Har du frågor om Kunskapscompaniet och vår tjänst Rusta och matcha? Kontakta oss direkt via vår hemsida https://kunskapscompaniet.se/rusta-och-matcha/

Presskontakt

Charlotte Vällfors

Affärsområdeschef Vuxenutbildning Charlotte.Vallfors@watma.se 070-462 52 48

Relaterat material