Yrkeshögskola

Dags för karriärbyte och högre lön? Ta en titt på våra Yh-utbildningar.

CNC- och robottekniker»Industriell mätteknik»Logistiker och transportledare »Underhållstekniker »

Visste du att?

  • 9 av 10 får jobb efter en YH-utbildning
     
  • Minst en tredjedel av utbildningen är företagsförlagd  
  • Alla utbildningar skapas utifrån ett konkret behov av kompetens

Våra Yh-utbildningar

Hur ansöker jag?

Ansökan sker en gång per år, ansökningsperioden är på våren för utbildningar som startar på hösten. Du ansöker via webben, länk till webbansökan hittar du här på vår hemsida när ansökan är öppen.

Utbildningarna kan ha olika förkunskapskrav, vad som gäller för den specifika utbildningen du är intresserad av kan du läsa mer om under rubriken Förkunskaper på utbildningens egen sida.

Det finns många sätt att bli behörig, så även om du inte vid en första anblick tycker att du uppfyller kraven är du alltid välkomman att skicka in en ansökan. Skicka med de handlingar du har, så utgår vi från detta.

All information inför ansökan och aktuella datum kommunicerar vi här på hemsidan, på Instagram och Facebook.

 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Kontakta oss!»

Fantastiska nöjdhetsresultat!

Varje år frågar vi våra elever och deltagare vad de tycker om KC. Resultaten från årets undersökning bland elever och deltagare bekräftar ännu en gång den imponerande prestationen på våra yrkesutbildningar och Rusta och matcha när det gäller nöjdhet.

– Vår framgång är en följd av våra engagerade lärare och handledare. Deras kompetens och engagemang bidrar dagligen till elevernas och deltagarnas förberedelse inför arbetslivet.

En mycket stor majoritet av våra tidigare elever och deltagare har lyckats säkra anställning efter avslutade utbildningar, vilket ytterligare understryker värdet av våra utbildningar, berättar Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef vuxenutbildning på Kunskapscompaniet.

Läs hela artikeln»

mynewsdesk image

Kunskapscompaniets utbildningar presterar fantastiska nöjdhetsresultat.

16 februari, 2024

Kunskapscompaniets senaste deltagar- och elevundersökning visar att våra vuxenutbildningar fortsatt håller en mycket hög kvalitet med ett genomsnittligt betyg på 4,66 på en femgradig skala. Detta är en förbättring från föregående års redan imponerande betyg på 4,2.

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Caroline Willaume ny vd för Watma Education

30 januari, 2024

Caroline Willaume blir ny VD för Watma Education, med erfarenhet från EF Education First och en gedigen bakgrund inom utbildning. Hon tillträder senast den 6 juni 2024. Styrelseordföranden kommenterar rekryteringen och Caroline uttrycker sin passion för utbildning och ledarskap.

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Kunskapscompaniet i Skövde satsar på Industriteknisk utbildning

30 januari, 2024

På Kunskapscompaniet är vi både stolta och glada över att ha fått förtroendet från Arbetsförmedlingen att erbjuda industritekniska utbildningar i Skövde. Yrkesutbildningen är ett steg framåt i vårt […]

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Fantastisk dag i Eskilstuna med nätverkande och nya möjligheter!

29 januari, 2024

Fantastisk dag av nätverkande och nya möjligheter!

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Kunskapscompaniet breddar sitt utbud med Industriteknik, CNC/Svets i Trollhättan

29 januari, 2024

Vi på Kunskapscompaniet är stolta och glada över att ha fått förtroendet att genomföra industriteknisk utbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen i Trollhättan. Yrkesutbildningen är en del av vår […]

Läs artikel »

Läs artikel

Vanliga frågor