Information med anledning av coronaviruset

Kunskapscompaniet följer noggrant utvecklingen rörande coronaviruset och rekommendationerna från Regeringen och Folkhälsomyndigheten samt våra huvudmäns riktlinjer. För oss är säkerheten och omsorgen för vår personal, våra deltagare och kunder högsta prioritet. Som organisation har vi ett samhällsansvar för att förhindra smitta.

2021-01-21

Kunskapscompaniets gymnasieskola kommer under veckan som kommer (vecka 4) att som planerat ha en hög grad av fjärr- och distansundervisning för samtliga årskurser. Liksom tidigare kan det bli aktuellt att skolan tar in grupper av elever till skolan, exempelvis elever som har svårigheter att klara av distansundervisningen eller som behöver genomföra praktiska moment. Mer information ges via Schoolsoft.

Folkhälsomyndighetens rekommendation är att gymnasieskolor från och med 25 januari till 1 april 2021 ska bedriva undervisning som en kombination av  fjärr- eller distansundervisning och viss närundervisning. Rekommendationen är att undervisning på distans skall ligga mellan 20-80%.

Arkiv

Här samlar vi all tidigare publicerad information rörande covid-19.

Klicka här»