Yrkeshögskola

Dags för karriärbyte och högre lön? Ta en titt på våra Yh-utbildningar.

CNC- och robottekniker»Industriell mätteknik»Logistiker och transportledare »Underhållstekniker »

Digital infoträff – 1 aug kl. 10.00

Yh CNC- och robottekniker

Kom och ta del av allt du behöver veta om Yh CNC- och robottekniker. En kort utbildning som tar dig in på en arbetsmarknad med stor efterfrågan.

Mer information»

aug
01

Våra Yh-utbildningar

Hur ansöker jag?

Ansökan sker en gång per år, ansökningsperioden är på våren för utbildningar som startar på hösten. Du ansöker via webben, länk till webbansökan hittar du här på vår hemsida när ansökan är öppen.

Utbildningarna kan ha olika förkunskapskrav, vad som gäller för den specifika utbildningen du är intresserad av kan du läsa mer om under rubriken Förkunskaper på utbildningens egen sida.

Det finns många sätt att bli behörig, så även om du inte vid en första anblick tycker att du uppfyller kraven är du alltid välkomman att skicka in en ansökan. Skicka med de handlingar du har, så utgår vi från detta.

All information inför ansökan och aktuella datum kommunicerar vi här på hemsidan, på Instagram och Facebook.

 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Kontakta oss!»

Fantastiska nöjdhetsresultat!

Varje år frågar vi våra elever och deltagare vad de tycker om KC. Resultaten från årets undersökning bland elever och deltagare bekräftar ännu en gång den imponerande prestationen på våra yrkesutbildningar och Rusta och matcha när det gäller nöjdhet.

– Vår framgång är en följd av våra engagerade lärare och handledare. Deras kompetens och engagemang bidrar dagligen till elevernas och deltagarnas förberedelse inför arbetslivet.

En mycket stor majoritet av våra tidigare elever och deltagare har lyckats säkra anställning efter avslutade utbildningar, vilket ytterligare understryker värdet av våra utbildningar, berättar Charlotte Florestedt, Affärsområdeschef vuxenutbildning på Kunskapscompaniet.

Läs hela artikeln»

mynewsdesk image

Kunskapscompaniet erbjuder företagsanpassade utbildningar och certifieringar inom industrisektorn.

24 juni, 2024

Kunskapscompaniet är stolta över att presentera sitt breda utbud av företagsutbildningar inom industrin, skräddarsydda efter företags specifika behov. Förutom yrkesutbildningar erbjuder Kunskapscompaniet nu även utbildningar, certifieringar och skräddarsydda […]

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Kunskapscompaniet startar Industriteknisk utbildning i Sundsvall och Västerås!

2 maj, 2024

Kunskapscompaniet startar Industriteknisk utbildning CNC/svets i Sundsvall och Västerås!

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Kunskapscompaniet är nu en av de största aktörerna inom industritekniska utbildningar i Sverige!

9 april, 2024

Kunskapscompaniet har förstärkt sin position och är nu en av de ledande på den svenska marknaden för industritekniska utbildningar. Företaget expanderar erbjuder högkvalitativa utbildningar anpassade för arbetsmarknaden.

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Utbildningsminister Mats Persson besöker Kunskapscompaniets yrkeshögskola i Eskilstuna

21 mars, 2024

Utbildningsminister Mats Persson besökte Kunskapscompaniets Yrkeshögskola i Eskilstuna, med ett speciellt intresse för utbildningen till CNC- och robottekniker. Besöket gav ministern en unik inblick i den tekniska utbildningen som är en viktig del av Sveriges tekniska framtid. Han fick även möjlighet att visa sin tekniska skicklighet genom att utföra några praktiska moment i verkstaden.

Läs artikel »

Läs artikel
mynewsdesk image

Kunskapscompaniets utbildningar presterar fantastiska nöjdhetsresultat.

16 februari, 2024

Kunskapscompaniets senaste deltagar- och elevundersökning visar att våra vuxenutbildningar fortsatt håller en mycket hög kvalitet med ett genomsnittligt betyg på 4,66 på en femgradig skala. Detta är en förbättring från föregående års redan imponerande betyg på 4,2.

Läs artikel »

Läs artikel

Vanliga frågor