Restaurang
Utbildningen ger dig kunskaper och den praktiska förmåga som krävs för att erhålla arbete inom restaurang- och livsmedelsbranschen. I utbildningen ingår teoretiska såväl som praktiska moment, samt arbetsplatsförlagt lärande, sk APL, ute hos arbetsgivare. Utbildningen är anpassad till branschens kompetensbehov och genomförs i samverkan med restauranger och andra företag inom branschen.
STUDIEBESÖK
Är du intresserad och vill veta mer om bussutbildningen via Arbetsförmedlingen? Boka in dig på ett studiebesök genom att maila till info@kunskapscompaniet.se

Inriktning
Inriktningen kan variera, mer information hittar du i faktabladet längst ner.
Studieupplägg
Utbildningstiden bestäms individuellt, dels utifrån din utbildnings- och erfarenhetsbakgrund och dels vilken kompetensnivå som krävs för att bli anställningsbar.

APL
En del av utbildningen består av Arbetsplatsförlagt lärande. Vi ansvarar för att ordna ett arbetsplatsförlagt lärande på ett eller flera branschföretag under utbildningstiden.
På APL-platsen utses en handledare som blir insatt i din utbildningsplan. Vi kommer löpande att följa upp dig under hela din APL-tid.
Förkunskaper
Goda kunskaper i svenska språket så att du kan tillgodogöra dig yrkesutbildningen
och kunna arbeta inom yrket.
Läs vår faktablad
Du kan läsa den direkt i webbläsaren eller ladda ner den.
Faktablad Restaurang – Trollhättan»Faktablad Restaurang – Kristianstad»
Vill du komma i kontakt med oss?

Johan Elmqvist

Håkan Larsson
Vanliga frågor
Här hittar du våra vanligaste frågor om våra yrkesutbildningar.